MONTER SUVE GRADNJE ugrađuje plafonske, zidne i podne sisteme: spuštene plafone, pregradne zidove, podove i obloge u enterijerima, detaljnije informacije ovde


I (PRVO) MESTO U EVROPI za izvođenje sistema suve gradnje, detaljnije informacije ovde


BROJ POSETA

Free web stats

Google

KNAUF JUNIOR TROPHY SRBIJA 2008


Knauf Junior Trophy

Internacionalno takmičenje učenika - montera suve gradnje

U Građevinskoj školi u Beogradu, u saradnji sa kolegama i prijateljima iz škole, kao i kolegama i prijateljima iz firme Knauf organizovali smo i održali Knauf Junior Trophy Srbija 2008 - Internacionalno takmičenje montera suve gradnje. Na takmičenju je učestvovalo devet ekipa iz zemalja koje su se kvalifikovale. Podršku takmičenju su davali moji učenici prvog, drugog i trećeg razreda-monteri suve gradnje. Moji učenici monteri suve gradnje iz trećeg razreda Aleksandar Gajić i Boris Stanković (koje sam predvodio i pripremao) i ja osvojili smo prvo mesto na Knauf Junior Trophy Srbija 2008 - Internacionalnom takmičenju montera suve gradnje.

Takmičarski radni zadatak je obuhvatao: 1. izvođenje spuštenog plafona i krovne kosine montiranjem gipskartonskih ploča na čeličnoj CD-UD potkonstrukciji i 2. izvođenje zidne obloge montiranjem gipskartonskih ploča na čeličnoj CW-UW potkonstrukciji.

S R B I J A - Internacionalni šampion u suvoj gradnji na Internacionalnom takmičenju montera suve gradnje - Knauf Junior Trophy Srbija 2008; a šampionska ekipa odnosno šampioni su: monteri suve gradnje Aleksandar Gajić i Boris Stanković i profesor Petar Rakas iz Građevinske škole iz Beograda. Rang lista prve tri ekipe i broj osvojenih bodova (od mogućih 100):

1. S R B I J A - 94 boda

2. HRVATSKA - 91 bod

3. LETONIJA - 82 boda

 

Ško

 

lj


 
Copyright RAKAS.RS 2008.  Svi tekstovi su delo njihovih autora i ne smeju se kopirati bez njihove dozvole