Monter suve gradnje

MONTER SUVE GRADNJE / GIPS ENTERIJERI spušteni plafoni, pregradni zidovi i obloge
Monteri suve gradnje / učenici, a budući – majstori, izvođači radova i preduzetnici za spuštene plafone, pregradne zidove i obloge od gipsanih ploča (Knauf, AMF, Rigips, Armstrong …) i dekorativnu gipsanu ornamentiku (rozete, lajsne …)
Petar Rakas, profesor suve gradnje 064-172-53-73 www.rakas.rs Građevinska škola Beograd.
Dalje školovanje i posao u struci IZVOĐAČ RADOVA, GRAĐEVINSKI TEHNIČAR, POSLOVOĐA, PREDUZETNIK i GRAĐEVINSKI INŽENJER.

U OVOM VIDEO-KLIPU GOVORIM O MONTERIMA SUVE GRADNJE, NASTAVKU ŠKOLOVANJA I MOGUĆNOSTIMA ZA POSAO, ZARADU I NAPREDOVANJE.

UPIS U SREDNJU ŠKOLU 🙂 SUVA GRADNJA 🏆🇷🇸🍀

Za sve učenike, koji su završili osnovnu školu, i biraju srednju školu po svojoj meri, ako žele biti profesionalci i preduzetnici u suvoj gradnji, treba upisati Građevinsku školu u Beogradu, obrazovni profil MONTER SUVE GRADNJE (majstor za spuštene plafone, pregradne zidove i obloge od gipsanih ploča i ornamentike), pa po završetku škole biti majstor, usavršavati se da postane poslovođa, a onda razviti svoj posao kao preduzetnik.
Petar Rakas, profesor suve gradnje (tehnologija rada i praksa) 🇷🇸️
064-172-53-73 www.rakas.rs Građevinska škola, Beograd🍀predajem tehnologiju rada sa praksom učenicima trogodišnjeg zanatskog obrazovnog profila monter suve gradnje. Monter suve gradnje je građevinski majstor koji montira spuštene plafone, pregradne zidove i obloge u enterijerima od gipsanih ploča (tipa Knauf i dr.) i dekorativnu gipsanu ornamentiku / gips enterijere. Učenici tokom školovanja imaju sve potrebne stručne predmete uključujući i preduzetništvo, a uz trogodišnju praksu na gradilištima kada počnu da rade u struci brzo zauzmu majstorske pozicije u firmama, a vremenom postaju i poslovođe. Uz stečeno radno iskustvo kao profesionalci, obezbeđene poslovne kontakte, nabavljen alat i opremu za rad prosečno posle tri do pet godina najodvažniji postaju preduzetnici. Danas među poslovnim saradnicima imam veliki broj mojih bivših učenika koji su danas preduzetnici i vode svoje firme, i koji primaju neke nove učenike kod sebe na praksu.
Takođe, ko završi trogodišnji obrazovni profil monter suve gradnje, odmah može da nastavi još jednu godinu školovanja i završi četvorogodišnji obrazovni profil izvođač instalaterskih i završnih građevinskih radova (ili neki drugi po izboru), odnosno može da studira građevinu ili arhitekturu.
UPIS U SREDNJU ŠKOLU ❤️ SUVA GRADNJA
Petar Rakas, profesor, 064-172-53-73 www.rakas.rs 🇷🇸️
petar.rakas@gmail.com
https://www.youtube.com/user/PetarRakas
https://www.facebook.com/petar.rakas.beograd
https://www.facebook.com/PetarRakasProfesorSuveGradnje/
https://www.facebook.com/monter.suve.gradnje
https://instagram.com/petarrakas
http://petarrakas.blogspot.com/
http://montersuvegradnje.blogspot.com/